Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κάκκαρης: «Μεγάλες οι δυνατότητές μας, ωραίο να σε θεωρούν φαβορί»

Κάκκαρης: «Μεγάλες οι δυνατότητές μας, ωραίο να σε θεωρούν φαβορί»
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 13:55

Δηλώσεις στην κάμερα του MEGA παραχώρησε ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Κώστας Κάκαρης, μετά τη νίκη (23-5) επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1.

Ο φουνταριστός των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε, αρχικά: «Εύκολη η προσαρμογή μου. Τα ξέρω τα παιδιά, έχουμε υπάρξει ξανά συμπαίκτες, όλα πάρα πολύ ωραία. Θεωρώ, ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες ως ομάδα. Προφανώς πρέπει να δουλέψουμε, τίποτα δεν γίνεται με το τι λέμε ή τι ακούγεται. Πρέπει να τα δείξουμε όλα μέσα στο νερό. Θεωρώ, όμως, ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Απλά, όπως είδατε και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν είναι όλα τόσο εύκολα. Πρέπει να βρεθεί ο ρυθμός, η χημεία. Πιστεύω θα το βρούμε. Κυρίως στην άμυνα θέλουμε να συνεννοούμαστε λίγο καλύτερα, αλλά είναι φυσιολογικό, είναι ξεκίνημα της σεζόν. Προχωράμε».

Για το χαρακτηρισμό του Θρύλου ως εκ των φαβορί του Champions League, ο 25χρονος πολίστας τόνισε: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρυβόμαστε. Είμαστε ένα από τα φαβορί. Έτσι θεωρεί ο κόσμος, έτσι θεωρούν αυτοί που ξέρουν από πόλο. Κι εμείς πρώτοι από όλους το θεωρούμε, δεν το κρύβουμε. Μένει να το δείξουμε. Υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες, όμως, δεν είναι εύκολο. Δεν μας αγχώνει, είναι κάτι ωραίο να σε θεωρούν φαβορί, να σε θεωρούν μια πάρα-πάρα πολύ καλή ομάδα, νομίζω μας τιμάει. Πρέπει να το δείξουμε και να πάμε καλά. Όσο για το ματς με τη Γλυφάδα, τέτοια παιχνίδια είναι σαν προπόνηση για εμάς, το κυριότερο είναι να υπάρξει όρεξη και ενέργεια. Να γίνονται κάποια πράγματα που έχει πει ο προπονητής μας, να βγαίνουν εδώ, ώστε να βγαίνουν μετά και σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος, για τον σπουδαίο Ούγγρο πολίστα των «ερυθρόλευκων», Γκέργκο Ζαλάνκι, ο Κάκαρης ανέφερε: «Πολύ ωραία, του αρέσει πάρα πολύ. Εχει πάει κι από δω κι από ‘κει, έχει γυρίσει, του αρέσει πάρα πολύ. Και στη Βουδαπέστη που ήταν το καλοκαίρι είναι μια μεγάλη πόλη, αλλά εδώ είναι πολύ πιο ωραία, πιο πολύ ήλιο, πιο πολλή ζέστη, νομίζω του αρέσει παραπάνω».

Διαβάστε επίσης