Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Kόλιανιν: «Βλέπω θετικά σημάδια, στόχος να πάμε στο Final-4»

Kόλιανιν: «Βλέπω θετικά σημάδια, στόχος να πάμε στο Final-4»
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:54

Την κοινή προετοιμασία της με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά (23-25/9), με «φόντο» την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ολοκλήρωσε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με ένα δυνατό φιλικό, την Τετάρτη (25/9) το απόγευμα.

Σε μία... φιλική «τιτανομαχία» στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, με σκληρές άμυνες, ωραίες επιθέσεις, εναλλαγές στο σκορ και πολλές δοκιμές από τον Χέρβο Κόλιανιν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αν και ηττήθηκαν με 15-14 από την ισπανική ομάδα στα πέναλτι (12-12 κανονική διάρκεια, 2-3 πέναλτι), παρουσίασαν θετικά σημάδια και έτσι, «έκλεισαν» ένα υψηλού επιπέδου τριήμερο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη της σεζόν 2024-25.

Χέρβο Κόλιανιν: «Τρεις ημέρες πάρα πολύ σκληρές, με προπονήσεις και πρωί και βράδυ. Κάναμε προετοιμασία με μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, μια πολύ καλή ομάδα. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, βλέπω θετικά σημάδια. Είμαι αισιόδοξος με αυτά που βλέπω για μια καλή πορεία στη συνέχεια. Περιμένω να μπουν τα νέα παιδιά όσο πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, στο σύστημά που είχαμε και πέρυσι. Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, έχουν πολλή ποιότητα και ήδη αρχίζουν και προσαρμόζονται στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είμαστε σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός έχει τους ίδιους στόχους, τους εγχώριους τίτλους και την πρόκριση στο Final-4 του LEN Champions League. Αυτό θέλουμε και φέτος, να πάμε στο Final-4 και όλα γίνονται εκεί».

Διαβάστε επίσης