Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ζάλανκι: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!»

Ζάλανκι: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:50

Ξεκίνησε και επίσημα, σήμερα (9/9), η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων. Το απόγευμα, στις 18:30, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδωσαν το «παρών» στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και παρουσία όλων των πολιστών και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, υπό τις οδηγίες του Χέρβο Κόλιανιν.

Το παρών στην επίσημη πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο σπουδαίος Γκέργκο Ζάλανκι, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για την μεταγραφή του στον Θρύλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και που ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά. Πολύ αισιόδοξος για φέτος, ανυπομονούσα να έρθω και να αρχίσουμε τις προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα! Είχα παίξει πολλά ματς αντίπαλος του Ολυμπιακού σε αυτή την πισίνα, τώρα είμαι εδώ ως... γηπεδούχος και όχι ως... φιλοξενούμενος. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω εδώ, που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης