Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Θρύλος προσπαθεί να φέρει στον Πειραιά τον κορυφαίο του κόσμου (photo)

Ο Θρύλος προσπαθεί να φέρει στον Πειραιά τον κορυφαίο του κόσμου (photo)
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - 18:52

Ο Γκέργκο Ζάλανκι αποτελεί το κορυφαίο παίκτη του κόσμου, αποτελώντας το δυνατότερο όνομα αυτή τη στιγμή, στο Παγκόσμιο Πόλο. Και πόσο δε μάλλον τώρα, που ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από την Προ Ρέκο και επίσημα, με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ολυμπιακός δίνει πραγματική «μάχη» για να τον αποκτήσει και να κάνει την τεράστια υπέρβαση. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη, καθώς και ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ένας παίκτης με αυτό το προφίλ, και σε τέτοια ηλικία (29 ετών) είναι απολύτως λογικό να «τραβά» τα βλέμματα πάνω του, και ειδικά όσον αφορά την ελίτ του αθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2023 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πολίστας στο κόσμο ενώ ανακηρύχθηκε και MVP του LEN Champions League.

Οι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται στη διεκδίκησή του, η οποία εντείνεται, μετά και την αποχώρησή του από την Προ Ρέκο, και ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος. Ωστόσο κάνει τα πάντα, προκειμένου να ολοκληρώσει το «μπαμ» και να φέρει στον Λιμάνι τον Νούμερο 1 του κόσμου, όσον αφορά το πόλο.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα μιλάμε για μία κίνηση που θα «ταράξει τα νερά» του Παγκόσμιου Πόλο και θα απογειώσει τον Θρύλο. Πλέον, έχοντας μείνει ελεύθερος από την Προ Ρέκο, ο Ζάλανκι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η υπόθεσή του αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα.

Το «αντίο» του Ζάλανκι στην Προ Ρέκο:

Διαβάστε επίσης