Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γενηδουνιάς: «Θα δώσουμε λόγο στους παντογνώστες να ξανακάνουν κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξουν» (photo)

Γενηδουνιάς: «Θα δώσουμε λόγο στους παντογνώστες να ξανακάνουν κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξουν» (photo)
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 - 22:12

Η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών τα έδωσε όλα στο Παρίσι, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση. Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κάτι που διακρίνουμε και από τις δηλώσεις του Ντίνου Γεννηδουνιά.

Ο πολύπειρος πολίστας του Ολυμπιακού υποσχέθηκε ότι έρχονται καλύτερες μέρες, για αυτούς που στηρίζουν την ομάδα και αφουγκράζονται τη στενοχώρια της. Από την άλλη, έδωσε μήνυμα για όσους σχολιάζουν αρνητικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τις προσπάθειές του. Όπως είπε, θα αναθεωρήσουν σύντομα τη γνώμη τους και θα υποστηρίξουν αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντίνος Γεννηδουνιάς:

«Oλυμπιακοί Αγώνες! Τι ωραίο πράγμα. Συναισθήματα έντονα που λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να στα προκαλέσουν. Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ένα πράγμα θα πω. Εσείς που απογοητευτήκατε και στεναχωρηθήκατε μαζί μας, θα σας ξανά κάνουμε να χαμογελάσετε και να φουσκώσετε από περηφάνεια. Εσείς οι παντογνώστες που βγήκατε γρήγορα να ρίξετε ευθύνες, να σχολιάσετε και να στείλετε κακόβουλα μηνύματα, θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξετε. Αυτό είναι υπόσχεση»

Διαβάστε επίσης