Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έδωσε όλα αλλά «λύγισε» από την Ισπανία η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών (video)

Τα έδωσε όλα αλλά «λύγισε» από την Ισπανία η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών (video)
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 22:39

Η Εθνική Ομάδα Πόλο γυναικών πάλεψε «σθεναρά» απέναντι στην πολύ δυνατή Ισπανία, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, στη δεύτερη αγωνιστική των Ολυμπιακών Αγώνων, «λυγίζοντας» στις λεπτομέρειες με 10-8.

Κάνοντας ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, η Ελλάδα ήταν μέσα στο παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο είδε την «φούρια ρόχα» να παίρνει τα ηνία και να τα κρατά μέχρι το τέλος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα παράτησε, ωστόσο στο φινάλε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Για την Εθνική μας Ομάδα ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, η πολύ καλή εμφάνιση της Νικόλ Ελευθεριάδου, με την πολίστιρα του Ολυμπιακού να πετυχαίνει δύο τέρματα. Άξιες συμπαραστάτριες η Βασιλική και η Μαργαρίτα Πλευρίτου, με 2 και 1 τέρμα, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα χρειάζεται δύο νίκες με Ιταλία (2/8, 16:35) και Γαλλία (4/8, 21:05), προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-2, 1-1

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μαργ. 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου, Πλευρίτου Β. 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Διαβάστε επίσης