Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σπουδαία «ερυθρόλευκη» επένδυση με Λυκούδη! (photos)

Σπουδαία «ερυθρόλευκη» επένδυση με Λυκούδη! (photos)
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 16:35

Σπουδαίο μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μεγάλη επένδυση για την ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου. Το Next Big Thing του ελληνικού πόλο είναι, πλέον, «ερυθρόλευκο». Ο 17χρονος Σπύρος Λυκούδης, πρώτος σκόρερ της περσινής Α2, μεταγράφηκε και επίσημα στους Πειραιώτες!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σπύρο Λυκούδη. Ο νεαρός περιφερειακός (ημ. γέννησης 25/10/2006, 1,87μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Ο 17χρονος πολίστας θεωρείται ως ένα από τα wonderkid της γενιάς του 2006, ένα από τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού πόλο. Πέρυσι, ο χαρισματικός σκόρερ, παρά τη νεαρή ηλικία του, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ΝΕ Πατρών, την οποία οδήγησε στην άνοδο στην Α1. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2, με 105 γκολ. Επίσης, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής ομάδας Εφήβων, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μανίσα, το 2023.

Προηγούμενες ομάδες:

2020-22 ΝΟ Πατρών

2022-24 ΝΕ Πατρών».

Δείτε την ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης