Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουντούλης: «Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που έπρεπε»

Φουντούλης: «Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που έπρεπε»
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024 - 22:55

Για την ομαδάρα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αξίζει μόνο υπερηφάνεια! Ο Θρύλος «λύγισε» στα πέναλτι, στον ημιτελικό του Final-4 του Champions League στη Μάλτα, αφού μετά το 9-9 της κανονικής διάρκειας, ηττήθηκε με 13-11 από την -τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης- Προ Ρέκο.

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που έδωσαν το «παρών» σε ένα ακόμα Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έκαναν τεράστια ανατροπή, με κατάθεση ψυχής, προηγήθηκαν με 9-8 των Ιταλών, 2:16 για το φινάλε, όμως ηττήθηκαν στη Βαλέτα, στη «ρωσική ρουλέτα».

Μάλιστα, ο διεθνής περιφερειακός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Φουντούλης, δήλωσε: «Σίγουρα, όταν φτάνεις τόσο κοντά, εννοείται ότι πονάει περισσότερο. Ίσως το ξεκίνημα μας να μην ήταν αυτό που έπρεπε, αλλά στη συνέχεια, αντιδράσαμε. Παίξαμε αρκετά καλά, επιστρέψαμε, περάσαμε μπροστά, αλλά ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς, στα πέναλτι, δεν καταφέραμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης