Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δηλώσεις των κοριτσιών του Ολυμπιακού για το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα

Οι δηλώσεις των κοριτσιών του Ολυμπιακού για το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 22:33

Ευτυχία είναι η λέξη που χαρακτηρίζει αυτήν τη στιγμή το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την 3η νίκη στους τελικούς επί της Βουλιαγμένης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη «πετά στον 7ο ουρανό», κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των παικτριών του Θρύλου, έπειτα από την εξασφάλιση του 11ου συνεχόμενου τίτλου.

Όχι μόνο η Νικόλ Ελευθεριάδου, η Μαργαρίτα και η Ελευθερία Πλευρίτου, αλλά και τα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» κορίτσια δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους για την προσθήκη ακόμα μίας κούπας στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού.

Αρχικά, η Έλενα Ξενάκη μίλησε για την απαιτητικότητα της φετινής σεζόν, αναφέροντας ότι «Ήταν ίσως μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της καριέρας μου. Κληθήκαμε όλη τη χρονιά να είμαστε στο ψηλότερο επίπεδο που μπορούμε η κάθε μία ξεχωριστά, αλλά και ως ομάδα. Σίγουρα, χάσαμε δυο τελικούς, αλλά με το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και τη κατάκτησή του τα ξεχνάμε όλα. Είναι μέρα χαράς, να το απολαύσουμε και να κάνουμε απολογισμό».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Σταματοπούλου εξέφρασε τη «δίψα» του συλλόγου για τίτλους και είπε πως «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε αυτόν το σύλλογο. Πολλά τα χρόνια, αλλά κάθε χρόνο θέλουμε τίτλους. Πήραμε τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό, κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι της χρονιάς και χάσαμε το Κύπελλο, αλλά συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό, νικήσαμε σήμερα και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και η χρονιά ολοκληρώνεται με γλυκιά γεύση».

Στο δέσιμο που έχει αποκτήσει με την ομάδα στάθηκε η Φωτεινή Τριχά που δήλωσε: «Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, από τη πρώτη χρονιά που ήρθα στον Ολυμπιακό, ένοιωσα κομμάτι της ομάδας. Περάσαμε πολύ όμορφα όλη τη χρονιά, αυτό κρατάμε, ανεξάρτητα από κάποιες αποτυχίες μας, ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα».

Τέλος, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη στάθηκε στη δουλειά που έκαναν άπαντες τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως «Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά με μια πολύ μεγάλη διακοπή, που μας αποσυντόνισε λίγο. Βάλαμε τα δυνατά μας, να είμαστε συνεπείς σε όλες τις διοργανώσεις. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, που είναι από τους σημαντικότερους τίτλους. Ήμασταν μια τρομερά δεμένη ομάδα, με τρομερό κλίμα και αυτό μας έδωσε ώθηση για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία».

Διαβάστε επίσης