Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κραβαρίτης: «Παρουσιαστήκαμε σαν να μην είχαμε κίνητρο, δουλειά μου να διορθώσω αυτή την κατάσταση»

Κραβαρίτης: «Παρουσιαστήκαμε σαν να μην είχαμε κίνητρο, δουλειά μου να διορθώσω αυτή την κατάσταση»
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 - 22:32

Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-4 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (9-9, 11-13) από τον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Σε έναν πολύ δυνατό τελικό στη Βουλιαγμένη, τα κορίτσια του Θρύλου, που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ήταν μπροστά στο σκορ με 9-8, αλλά στα 24 δευτερόλεπτα για το φινάλε, ισοφαρίστηκαν και στη συνέχεια, απώλεσαν το Κύπελλο στα πέναλτι από τον Εθνικό.

Οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν εξ ολοκλήρου, πλέον, την προσοχή τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου της σεζόν, του πρωταθλήματος της Α1.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ομάδα μου, σήμερα, παρουσιάστηκε σαν να μην είχε κίνητρο, σε αντίθεση με τον Εθνικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε πιο αργοί και πιο soft, σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας, που έπαιζε πολύ σκληρά και με πολλή ενέργεια. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά δεν αναιρεί τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Η δουλειά μου είναι να διορθώσω αυτή την κατάσταση και αυτό θα κάνω».

Διαβάστε επίσης