Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σιούτη: «Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά»

Σιούτη: «Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά»
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 - 16:37

Με εξαιρετική άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, τα κορίτσια του Θρύλου είχαν εύκολο μεσημέρι στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, όπου επικράτησαν με 22-3 του Πανιώνιου, για την 8η αγωνιστική της Α1. Μετά το σπουδαίο «διπλό» (10-15) επί της Μεντιτεράνι στη Βαρκελώνη (3η αγωνιστική) και το «τρία στα τρία» στη φάση των ομίλων του Champions League, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν απόλυτα κόντρα στον Πανιώνιο και πανηγύρισαν άλλη μία νίκη, διευρύνοντας το νικηφόρο τους σερί.

Την Κυριακή (12/11) στις 11:00, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμη ματς, αφού θα υποδεχθεί τα Χανιά στον Πειραιά, για την εξ’ αναβολής 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Μετά το τέλος του αγώνα η Χριστίνα Σιούτη τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» δούλεψαν πράγματα για πιο δυνατά ματς και σημείωσε ότι τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικά.

«Μπήκαμε όσο πιο σοβαρές γίνεται. Σε αυτά τα παιχνίδια, παίρνουν χρόνο όλες οι αθλήτριες μας και μπορούμε να δουλέψουμε πράγματα για τα πιο δυνατά ματς, ενώ αύριο, έχουμε έναν ακόμα αγώνα με τα Χανιά. Ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας, όμως πρέπει να παρουσιαστούμε όπως σήμερα, με πολλή σοβαρότητα. Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, μέχρι τις Εθνικές ομάδες, είναι πολύ σημαντικά, σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε η Σιούτη.

Διαβάστε επίσης

Μπρατσάκια μην ξεχάσουν

Μπρατσάκια μην ξεχάσουν

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟ στο Γουδή την Κυριακή, για την Α1 πόλο Ανδρών και συνήθως αυτά τα ματς καταλήγουν σε… Βατερλώ για τους «πράσινους»…

Nίκα τον «αιώνιο» μέσα στην έδρα του!

Nίκα τον «αιώνιο» μέσα στην έδρα του!

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟ στο Γουδή (18:00), για την Α1 πόλο Ανδρών και συνήθως αυτά τα ματς καταλήγουν σε… Βατερλώ για τους «πράσινους»… Οπότε… μην ξεχάσουν τα μπρατσάκια…