Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φουντούλης: «Kρίσιμος ο μήνας που έρχεται»

Φουντούλης: «Kρίσιμος ο μήνας που έρχεται»
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 19:00

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έκαμψε με ευκολία το εμπόδιο της Βουλιαγμένης (15-8), στο ντέρμπι που ολοκλήρωνε τον Β'΄γύρο της Α1 ανδρών και εξασφάλιζε την κορυφή στην ομάδα μας. Στον απόηχο του παιχνιδιού, ο Γιάννης Φουντούλης (σ.σ. πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 4 τέρματα), μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή απόδοση που έδειξαν στο παιχνίδι, αλλά και στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν τον ερχόμενο μήνα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί έκρινε την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας, ερχόμασταν από μία εμφάνιση όχι και τόσο καλή στην Ευρώπη. Είχαμε και κάποιες απουσίες σήμερα, οπότε έπρεπε να δείξουμε πολύ πιο σοβαρό πρόσωπο, μεγαλύτερη συγκέντρωση. Ήταν αρκετά καλή η εμφάνιση μας, με καλό ρυθμό, ενέργεια και πλουραλισμό στην επίθεση. Συνεχίζουμε, είναι ένας κρίσιμος μήνας αυτός που έρχεται».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, μέρος πρώτο!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, μέρος πρώτο!

Η αρχή γίνεται στην πισίνα, με την ομαδάρα του Τσίριτς να υποδέχεται τον «δικέφαλο» του βορρά για το 21-0 στο πρωτάθλημα!