Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Πόλο Ανδρών: Για το απόλυτο, στο Παπαστράτειο!

Πόλο Ανδρών: Για το απόλυτο, στο Παπαστράτειο!
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 12:27

Τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει σήμερα Σάββατο (15/10) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά το άνετο «διπλό» (4-13) στην πρεμιέρα, κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 14:30 τον ΝΟ Χίου στο Παπαστράτειο, για τη 2η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «δύο στα δύο».

Στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν μία ακόμα καλή εμφάνιση, να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Χίου και να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έχει εμφανίσει ήδη βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με πέρυσι και δείχνει τα… δόντια του από νωρίς. Θέλει να δουλέψει καλά, μέσα από τα επίσημα ματς, για να είναι έτοιμος και για την Ευρώπη, όταν έρθει αυτή η ώρα βεβαίως.

«Μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη, που δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να βγάλουμε στο νερό αυτά που δουλεύουμε με τον καινούργιο προπονητή, με στόχο τα παιχνίδια που θα έρθουν που θα είναι πιο δύσκολα, όπως αυτά στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων ο Μουρίκης.

Διαβάστε επίσης