Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πόλο: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Ελλάδα! (video)

Πόλο: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Ελλάδα! (video)
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 15:17

Το έκανε και αυτό η Εθνική Πόλο Ανδρών! Με καταπληκτική εμφάνιση, αντάξια μεταλλίου, κατάφερε να νικήσει 16-11 τις ΗΠΑ, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου της Βουδαπέστης και πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά! Βλέπει και μετάλλιο η Ελλαδάρα, η οποία έχει τρομερή ποιότητα και τρομερή ψυχολογία και προχωρά!

Ο Γενηδουνιάς ήταν εκπληκτικός από την περιφέρεια, ο Ζερδεβάς ήταν ένας πραγματικός… Κέρβερος, στα γκολπόστ και η Ελλάδα είχε λύσεις. Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, οι οποίες δεν κατάφεραν, εντέλει, να ακολουθήσουν τον τρομερό ρυθμό της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-6, 3-0, 6-4.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 3, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 5, Γούβης 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Γουάινμπεργκ, Ντοντ 1, Βάβιτς, Γκρόγουελ 1, Ντάουμπε 3, Έρχαρντ, Χάλοκ 3, Γούντχεντ, Μπόουεν 3, Στίβενσον, Φάρμερ, Ίρβινγκ, Χόλαντ.

Η Ελλάδα προχωρά και επιστρέφει στην τετράδα μετά το 2017 και έναν χρόνο μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης