Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ιστορική μέρα, ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

Ιστορική μέρα, ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 19:06

Ιστορική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μία ημέρα, που κάθε οπαδός του Θρύλου περίμενε εδώ και χρόνια. Ο Ολυμπιακός, ο πιο αδικημένος σε θέματα εγκαταστάσεων, έκανε ένα ακόμα βήμα για τη δημιουργία του δικού του κολυμβητηρίου! Έκανε ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο. Και αυτό, διότι την Τρίτη (28/6) υπογράφηκε, μεταξύ ΣΕΦ και Ολυμπιακού, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης για το κολυμβητήριο.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και των «ερυθρόλευκων», το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει: Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, βοηθητική δεξαμενή, συνεδριακό κέντρο και βοηθητικούς χώρους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο θέμα του κολυμβητηρίου για τον Ολυμπιακό, ήταν η τοποθεσία. Και αυτό, πλέον, λύθηκε και πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Συλλόγου μας, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:

-Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

-Βοηθητική Δεξαμενή.

-Συνεδριακό Κέντρο.

-Βοηθητικούς χώρους».

Διαβάστε επίσης