Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πόλο Γυναικών: Θρύλος χωρίς σταματημό: Σήμερα με Βουλιαγμένη! (photo)

Πόλο Γυναικών: Θρύλος χωρίς σταματημό: Σήμερα με Βουλιαγμένη! (photo)
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 11:05

Μία ημέρα, περίπου, μετά την επικράτηση επί του Πανιώνιου, ο Ολυμπιακός σε επίπεδο Πόλο Γυναικών επιστρέφει στην πισίνα, για δυνατό ματς με τη Βουλιαγμένη! Ο Θρύλος, ο οποίος ήταν καταιγιστικός στο ματς του με τις Νεοσμυρνιώτισσες, θέλουν σήμερα να συνεχίσουν εξίσου θετικά και στις 19:00 υποδέχονται τον ΝΟΒ στο Παπαστράτειο. Ένα ματς, το οποίο τόσο σε επίπεδο Γυναικών, όσο και σε επίπεδο Ανδρών, πάντοτε παρουσιάζει ενδιαφέρον. Η Βουλιαγμένη είναι παραδοσιακή ομάδα στο Πόλο και πάντα ανταγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, λοιπόν, για την εξ αναβολής 12η αγωνιστική της Α1, ενώ το Σάββατο (26/3) φιλοξενούν τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά, για τη 18η «στροφή». Και θέλουν, φυσικά, να συνεχίσουν την… ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα, με απώτερο στόχο το τρεμπλ και φέτος! Μπορούν. Έχουν δείξει ότι μπορούν.

«Παίζουμε με τη Βουλιαγμένη κατευθείαν, μία μέρα μετά, ενώ και το Σάββατο παίζουμε με τη Γλυφάδα, δύο ματς που θα μας βάλουν σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Final-4 της Ευρώπης που έρχεται. Σεβόμαστε τη Βουλιαγμένη, για αυτό θα μπούμε στο ματς με φουλ ενέργεια, θέλω να δω τα κορίτσια να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω να μην έχουμε κάποιο τραυματισμό και να πάμε υγιείς στο Final-4», είπε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Διαβάστε επίσης