Για «διπλό» στην Πάτρα με ροτέισον! (photo)

Βρισκόμαστε στην 13η αγωνιστικής της Α1 Πόλο Γυναικών και οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την ΝΕ Πατρών (12/02, 17:00) στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός».
Οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης προέρχονται από το ευρύ 22-5 κόντρα στον Πανιώνιο και πηγαίνουν… φούλ για το «11 στα 11», στην έδρα της ΝΕ Πατρών. Ο Ολυμπιακός, θέλει να συνεχίσει αήττητος, σε μια αναμέτρηση που θα αγωνιστεί χωρίς τις Μ. Πλευρίτου, Ελ. Πλευρίτου, Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου, Ξενάκη, Κρίστμας και Τορνάρου.
Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα για την συνέχεια και να δώσει ευκαιρία και σε άλλες νεαρές παίκτριες και για αυτόν τον λόγο πήρε στην αποστολή πέντε παίκτριες από την Ακαδημία, τις Μαργαρίτη, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου, Δρακωτού, Τζωρτζακάκη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.