Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!

Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!
Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 - 22:33

Τα θέλει όλα η ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου φέτος. Όλα. Και δικαιολογημένα, έχει τρομερό ρόστερ και η ομάδα παίζει καταπληκτικά, σε άμυνα και επίθεση. Έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, όμως συνεχίζει να είναι επιβλητικός ο Θρύλος, σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο Πρωτάθλημα με «13 στα 13» και προελαύνει, ασταμάτητος, προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται επίσης στην 2η θέση του Α’ ομίλου του Champions League, στον οποίο βρίσκονται αρκετές διεκδικήτριες του Ευρωπαϊκού τίτλου. Φερεντσβάρος, Μπαρτσελονέτα, η οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ και η πρωτοπόρος Μπρέσια. Την τελευταία, την υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο στις 08/02 για την 9η αγωνιστική. Με νίκη, πλησιάζει στον πόντο από την κορυφή του ομίλου «φωτιά». Ο Θρύλος έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις στο Champions League και έχει κάθε λόγο να… ονειρεύεται την κορυφή. Θρύλος είσαι.

Αύριο (02/02) η ομάδα μπαίνει και στη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Εκτός έδρας, νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Νίκη και έφυγε για τα προημιτελικά. Για να έχει ένα ακόμη νταμπλ. Όμως, φέτος η ομάδα δεν έχει μοναδικό στόχο τους δύο εγχώριους τίτλους. Πάει και για την ευρωπαϊκή κορυφή. Όταν έχεις στο δυναμικό σου τον κορυφαίο παίκτη, παγκοσμίως, και έναν από τους κορυφαίους τρεις σε όλη την Ευρώπη, μαζί με σπουδαίο τερματοφύλακα, Ολυμπιονίκες παίκτες σε όλες τις θέσεις και έναν από τους κορυφαίους προπονητές, δεν έχεις ταβάνι. Ο Θρύλος ονειρεύεται. Ασταμάτητα. Και έχει κάθε δικαίωμα. Ο Θρύλος φέτος κυνηγάει το τρεμπλ! Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό. Όλα στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Στους «8» ο Θρύλος με άνεση

Στους «8» ο Θρύλος με άνεση

Η ομάδα Πόλο Ανδρών νίκησε 12-6 τον Απόλλωνα Σμύρνης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...