Θύμα τροχαίου δυστυχήματος, χάνοντας τη ζωή του, έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΝΟ Χίου, Αδαμάντιος Μαντής. Ο νεαρός πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική υδατοσφαίριση και τον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Θρήνος. Τεράστια απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική υδατοσφαίριση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου.
Ο Αδαμάντιος στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.
Ο Αδαμάντιος έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο. Αιωνία του η μνήμη».