Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Στα κορυφαία της Ευρώπης το σερί του Ολυμπιακού

Στα κορυφαία της Ευρώπης το σερί του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 01:47

Ένα σπουδαίο σερί τρέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μετρούν 162 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, σερί που θέλουν να διευρύνουν αρχής γενομένης με το ματς της Δευτέρας (20/05) κόντρα στην Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό του φετινού πρωταθλήματος.

Το σερί του Θρύλου είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και αποτελεί ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη σε όλα τα σπορ.

Οι Πειραιώτες κυνηγούν το σερί που τρέχει στο ίδιο άθλημα, όμως στις γυναίκες, η Σαμπαντέλ, η οποία αυτή τη στιγμή έχει πανηγυρίσει 210 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή με 16-13 επί της Σαν Αντρέου.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε περίπτωση βρίσκονται πολλά επίπεδα πάνω απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες και είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν με το απόλυτο, κατακτώντας ακόμη ένα πρωτάθλημα, πριν διεκδικήσουν στην Ευρώπη και φέτος τον τίτλο και του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για το 1-0!

Πανέτοιμος για το 1-0!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 και θέλει να πάρει προβάδισμα για τον τίτλο. Live στις 19:00 στο gavros.gr.

Σε prime time ο Ολυμπιακός!

Σε prime time ο Ολυμπιακός!

Τόσο ο προημιτελικός όσο και ο ημιτελικός στο Final-8 θα ξεκινήσουν στις 21:30, ενώ την ίδια ώρα είναι και ο τελικός του LEN Champions League.

«Φεύγω γεμάτη από το πόλο, έκλαψα με το πανό» (vid)

«Φεύγω γεμάτη από το πόλο, έκλαψα με το πανό» (vid)

Η μεγάλη αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε στο gavros.gr για την απόφασή της να σταματήσει από την ενεργό δράση, για την πολιτική, αλλά και για το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.