Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Άνετος και ωραίος, πάει φουλ για το 20ό!

Άνετος και ωραίος, πάει φουλ για το 20ό!
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 21:08

Χωρίς καν να φορτσάρει ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-2 της Γλυφάδας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Φάιναλ-4 στο Καρπενήσι όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη (14:00).

Ο Ολυμπιακός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι το φαβορί σε αυτό το Φάιναλ-4 με τους παίκτες του Βλάχου να παίρνουν τη νίκη πραγματικά στο ρελαντί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Θρύλο ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θοδωρής Βλάχος ειδικά στο τέταρτο οκτάλεπτο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ καλές στην άμυνα αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις στην επίθεση και άνοιξε το σκορ με τον Γούνα και διπλασίασε τα τέρμα του με τον Ομπράντοβιτς στην εκπνοή της πρώτης περιόδου. Εν συνεχεία οι πρωταθλητές Ευρώπης ανέβασαν στροφές κάνοντας το 5-0 με τους Γούνα, Κάκαρη και Μυλωνάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό παρά το γεγονός ότι ο Θοδωρής Βλάχος πέρασε τον Στέφανο Γαλανόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 10-0 «καθαρίζοντας» τη πρόκριση με τον Φωτόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα του ΑΝΟΓ στην αναμέτρηση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν οι Ομπράντοβιτς και Παπασηφάκης.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 5-1, 1-1

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Γούνας (φουνταριστό, 5:53), 2-0 Όμπραντοβιτς (περιφέρεια,0:00)

2ο οκτάλεπτο: 3-0 Γούνας (κόντρα, 5:51), 4-0 Κάκκαρης (φουνταριστό, 4:09), 5-0 Μυλωνάκης (περιφέρεια, 0:31)

3ο οκτάλεπτο: 6-0 Μουρίκης (π/π, 7:20), 7-0 Φουντούλης (κόντρα, 5:57), Γούνας 8-0 (κόντρα, 4:40), Γούνας 9-0 (κόντρα, 3:32), 10-0 Νικολαϊδης (πέναλτι, 2:37), 10-1 Φωτόπουλος (φουνταριστό, 2:12)

4ο οκτάλεπτο: 11-1 Όμπραντοβιτς (π/π, 6:39), 11-2 Παπασηφάκης (περιφέρεια, 0:51)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κάκαρης 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Κάιλ, Περόπουλος, Κουτσιάλης, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου, Γαλάνης, Σαλτέρης, Λεμπέρης, Χαλυβόπουλος

Διαβάστε επίσης