Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Παίρνει μια ακόμα κούπα!

Παίρνει μια ακόμα κούπα!
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 08:29

Ξεκινάει να σηκώνει κούπες ο Ολυμπιακός για τη φετινή σεζόν. Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου είναι πανέτοιμοι να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, καθώς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (101/0) στις 19:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που τελείωσαν την περσινή σεζόν, σαρώνοντας και φέτος όλες τις κούπες.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Θρύλου δεν υπάρχουν με εξαίρεση την απουσία του Γιώργου Δερβίση ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.

Διαβάστε επίσης

Η προσοχή στο Μαυροβούνιο

Η προσοχή στο Μαυροβούνιο

Στις 20:00 της Τετάρτης ξεκινά το ματς της Γιαντράν Καρίνε με την Γιαντράν Σπλιτ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.