Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο δρόμος προς τη δόξα! (vid)

Ο δρόμος προς τη δόξα! (vid)
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 12:36

Είναι κάποιες βραδιές όπου μένουν χαραγμένες στη μνήμη όλου του κόσμου του Ολυμπιακού. Μία τέτοια σημειώθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου του 2018, όταν η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου νίκησε την πανίσχυρη Προ Ρέκο με 9-7 και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο θρόνο τους, κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League και έγραψαν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος αλλά και του συλλόγου.

Το OSFP TV, όπως σας είχε προαναγγελθεί, ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο-αφιέρωμα για την πορεία της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου την περσινή σεζόν μέχρι την κατάκτηση του τρεμπλ.

Στο παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο μιλούν οι πρωταγωνιστές της τεράστιας περσινής επιτυχίας της ομάδας, υπάρχουν πλάνα από τους αγώνες του Final 8, καθώς και από την θερμή υποδοχή των ΓΑΥΡΩΝ στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Θρύλος απέδειξε περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη, κάνοντας περήφανους ξανά όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο ανδρικό πόλο, κατέκτησε επίσης το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα.

Απέδειξε με αυτό τον τρόπο ότι με τη βοήθεια του κόσμου, τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη αλλά και όλων των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, μπορεί να αγγίξει τον ουρανό και να κάνει χαρούμενο και υπερήφανο όλο τον κόσμο της ομάδας!

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο-αφιέρωμα του OSFP TV:

Διαβάστε επίσης

Σάρωσε η Μυριοκεφαλιτάκη

Σάρωσε η Μυριοκεφαλιτάκη

Εννέα τέρματα πέτυχε η αθλήτρια του Ολυμπιακού στη νίκη της Εθνικής Νεανίδων με 21-10 κόντρα στο Ουζμπεκιστάν.