Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κηφισιά, παίρνοντας μία άνετη νίκη , χωρίς να ανεβάσει μεγάλα στάνταρ απόδοσης, κλείνοντας στην κορυφή ως αήττητη την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον επικεντρώνονται στο πολύ σημαντικό ματς για τους ομίλους του Champions League κόντρα στην Δυναμό Μόσχας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (28/04) στην Ρωσία.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου με νίκη θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στο Final 8 της διοργάνωσης ως πρώτοι, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε των ομίλων.
Οι Πειραιώτες θέλουν πάρα πολύ τη νίκη και θα τα δώσουν όλα, ώστε να τα καταφέρουν.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μάλιστα, ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media για το συγκεκριμένο ματς, κάτι το οποίο δείχνει πόσο πολύ περιμένουν την αναμέτρηση αυτή όλοι στην ομάδα.