«Πάντα κοντά μας»
![«Πάντα κοντά μας»](https://www.gavros.gr/photos/w_930px/articles/201802/1830834.jpg)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
Στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, αφιέρωσε ο Κώστας Μουρίκης τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.
Ο φουνταριστός του Θρύλου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε στο osfp.gr:
«Ήταν μια ακόμα εύκολη νίκη. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι του Ολυμπιακού με αυτούς της ομάδας του Πανιωνίου και αυτό φάνηκε μέσα στο νερό.
Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Γιουγκ που είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα πάμε στην Κροατία για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη να διεκδικεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι τη νίκη.
Από κει και πέρα σήμερα ήταν το μνημόσυνο της Θύρας 7, δεν μπορέσαμε να δώσουμε το παρών εξαιτίας της αγωνιστικής που είχαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στα παιδιά της Θύρας 7 και να ξέρουν ότι είναι πάντα κοντά μας».