«Σοβαροί όπως πάντα»

Στη σοβαρότητα που επέδειξε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Ν.Ο Πατρών στάθηκε ο Σπύρος Γαβαλάς, μετά την πρόκριση του Θρύλου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μπορεί η δυναμική των δύο ομάδων και οι στόχοι να μην είναι ίδιοι, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σοβαρότητα, σεβάστηκαν τον αντίπαλό τους και πήραν τη νίκη.
Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και να παρουσιαστούμε σοβαροί όπως πάντα. Θέλαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας κυρίως και στην επίθεση όσο μπορούσαμε παίζαμε στα ίσα. Ήρθαμε επίσης εδώ για να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τον αντίπαλο. Η δυναμική των δυο ομάδων φυσικά δεν είναι ίδια, ούτε και οι στόχοι αλλά εμείς θέλαμε να εμφανιστούμε όσο πιο σοβαροί γίνεται.