Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Έχουν απομείνει ελάχιστα

Έχουν απομείνει ελάχιστα
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 - 17:56

Στους ρυθμούς του αποψινού μεγάλου τελικού Σούπερ Καπ κινούνται τα πάντα πλέον για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ, ότι τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από το κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» από το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:00

Αναλυτικά:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Super Cup που διεξάγεται σήμερα (19:30), θα διατίθενται από το κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» από τις 17:00. Οι θύρες θα ανοίξουν για το κοινό μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, 18:30.»

Διαβάστε επίσης

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε και το Σούπερ Καπ θριαμβεύοντας 10-6 της Πάντοβα και πανηγύρισε το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε διάστημα 20 μηνών.

Φέρτε την κούπα στο Λιμάνι!

Φέρτε την κούπα στο Λιμάνι!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου κοντράρεται με την Πάντοβα με στόχο την ανάδειξή της σε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης. Live στο gavros.gr στις 19:30/NS3.

Πρώτα Γλυφάδα, μετά Ριέκα

Πρώτα Γλυφάδα, μετά Ριέκα

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο Καπαγέρωφ το Σάββατο στις 17:00 την ομάδα της Γλυφάδας για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.