Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
Ο... εκφραστικός Μίτσελ
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 - 23:11
Ποιος έχει πει ότι ο άνθρωπος αυτός που κάθεται στην άκρη του πάγκου ή όρθιος όλη την ώρα μπροστά απ’ αυτόν, ότι δεν ζει την ένταση του κάθε αγώνα; Ο Ολυμπιακός είτε παίζει με τη Βέροια είτε με την Μπενφίκα, ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, πάντα εκφράζει την ένταση του ματς και πάντα πανηγυρίζει τα γκολ του Θρύλου και μάλιστα αρκετά εκφραστικά.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «πιάσει» τόσο η κάμερα όσο όμως και ο φωτογραφικός φακός τον Ισπανό τεχνικό να πανηγυρίζει με αρκετά εκφραστικό τρόπο έτσι που καταλαβαίνει κανείς ότι βγάζει όλη την ένταση του αγώνα.
Και φυσικά δίνει σε όλους την εντύπωση πως ζει για τα... καλά τον κάθε αγώνα και πανηγυρίζει σε κάθε γκολ της ομάδας. Δεν είναι από τους προπονητές που κάθεται στον πάγκο ανέκφραστος και απλά δίνει που και που τις οδηγίες του. Σε κάθε αγώνα είναι όρθιος, φωνάζει στους παίκτες του, ενώ δεν φοβάται και να... βραχεί, κάτι που είχε φανεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα όταν και δεν θέλησε ποτέ να κρυφτεί κάτω από τον πάγκο του επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς!
Αυτά βέβαια είναι και στοιχεία που αρέσουν και βγάζουν μία θετική εικόνα προς τα έξω, αφού καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για έναν προπονητή που ζει το ματς και αν μη τι άλλο παθιάζεται με το ποδόσφαιρο.