ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Δημοσιεύμα για το μέλλον του Πάλμα

Δημοσιεύμα για το μέλλον του Πάλμα
Τετάρτη, 9 Απριλίου 2025 - 17:15

Ο Λουίς Πάλμα ήρθε από την Σέλτικ στον Ολυμπιακό τον Γενάρη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δείξει αρκετά πράγματα, καθώς και ο χρόνος που βρίσκεται στην ομάδα δεν είναι αρκετός.

Συγκεκριμένα σε 7 ματς πρωταθλήματος ο άσος από την Ονδούρα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία στο γήπεδο. Γκολ και ασίστ έχει βρει μόνο κόντρα στην ΑΕΚ στον ημιτελικό Κύπελλου Ελλάδας στο 6-0.

Σίγουρα είναι μια περίπλοκη περίπτωση του Πάλμα που ακόμα είναι νωρίς για να κριθεί, αλλά ούτε εκείνος έχει δώσει τρομερές λύσεις στους «ερυθρόλευκους». Ενώ, υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε έρθει για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μασούρα που δόθηκε δανεικός στη Μπόχουμ.

Ωστόσο η πιθανή αγορά του το καλοκαίρι δεν φαίνεται ότι θα συμβεί σύμφωνα με το DynamoKyiv.ua, το οποίο μπλέξει τη Ντιναμό στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, τo ρεπορτάζ του onefootball.com που χρησιμοποιεί τις εν λόγω πληροφορίες αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή ο Πάλμα που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό δυσκολεύεται να αφήσει το στίγμα του στην Σέλτικ υπό την καθοδήγηση του Μπρένταν Ρότζερς και φαίνεται απίθανο να είναι μέρος των μελλοντικών σχεδίων του προπονητή.

Η Σέλτικ πήρε τον Πάλμα από Άρη το καλοκαίρι του 2023, καταβάλλοντας το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων λιρών. Σύμφωνα με το ουκρανικό ειδησεογραφικό δίκτυο DynamoKyiv.ua, η Ντιναμό Κιέβου έχει λάβει την ευκαιρία να υπογράψει τον 25χρονο παίκτη και πρόκειται να αξιολογήσει την πρόταση εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.Ο Ολυμπιακός έχει την επιλογή να αποκτήσει τον Λουίς Πάλμα μόνιμα με 4 εκατομμύρια ευρώ, αν και παραμένει ασαφές το αν η ελληνική ομάδα θα επιλέξει να ενεργοποιήσει αυτήν την ρήτρα. Η Σέλτικ, θα ήθελε να επιτύχει μια συμφωνία που να καλύψει την αρχική της επένδυση.

Μάλιστα, πρόσφατα, ο Πάλμα μιλώντας στην Diario La Prensa στην Ονδούρα είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι ακόμα μαζί τους και όσο δεν υπάρχει μεταγραφή, θα συνεχίσω να είμαι ευγνώμον στην Σέλτικ, αλλά τώρα είναι η ώρα να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό"».

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης