Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έκαναν μια τρύπα στο νερό!

Δυσαρεστήθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Μάριος Ηλιόπουλος επειδή ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επιτρέπει να κάνουν σόου στην διοργανώτρια, που με τον ηγέτη του Ολυμπιακού έχει μετατραπεί σε... γήπεδο εξεύρεσης λύσεων. Ετσι προσπάθησαν να βρουν συμμάχους, προκειμένου να φτιάξουν ένα μέτωπο αντιπολίτευσης, έστω από 5-6 ομάδες (μαζί με τις δικές τους, τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αντίστοιχα). Όμως, το αποτέλεσμα ήταν η κόλλα τους να μείνει λευκή (τρόπος του λέγειν) καθώς πλην του Λεβαδειακού δεν υπήρξε άλλος διαθέσιμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν επαφές και μπορεί να συνεχίσουν να το κάνουν, όμως κάνουν μια τρύπα στο νερό! Δεν μπορούν να συστήσουν μέτωπο αντιπολίτευσης, επειδή οι ομάδες βλέπουν και κρίνουν.
Δεν έπιασε ούτε η κινδυνολογία τους, μέσω των επικοινωνιακών συνηγόρων τους, για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα. Οι οκτώ ομάδες, οι αποκαλούμενες μικρομεσαίες και ο Αρης, διαπίστωσαν ότι ο Μαρινάκης έδωσε συμφέρουσα λύση και εκεί που το καλοκαίρι θα έμεναν «άστεγες» και θα παρακαλούσαν για «όσο όσο» τηλεοπτικό συμβόλαιο, μπορούν από τώρα να κάνουν τον σχεδιασμό τους και μάλιστα με ορίζοντα τετραετίας.
Από τη μια πλευρά είναι ο Μαρινάκης που έδωσε πραγματική λύση. Από την άλλη πλευρά οι Αλαφούζος, Ηλιόπουλος με το δήθεν «μπόνους» του 15% από τα συμβόλαια που θα εξασφαλίσουν οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχυθούν οι ομάδες της Super League με τα μικρότερα συμβόλαια, με συνολική επιδότηση 5 εκατ. ευρώ που δεν απάντησαν όταν ο Μαρινάκης τους κάλεσε να την καταβάλουν άμεσα. Εκαναν το σόου, με χειροκροτήματα των επικοινωνιακών συνηγόρων τους, όμως δεν κατέθεσαν σχετική πρόταση στη Super League!
Οι ομάδες βλέπουν ποιος θέλει το γενικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για αυτό ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη λύση που τους έδωσε. Μια λύση κόντρα στη συγκυρία της σύμπραξης των δυο συνδρομητικών παρόχων, ενώ ήδη είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια, τα οποία δεν διαψεύστηκαν, σύμφωνα με τα οποία δεν θα έπαιρναν όλα τα παιχνίδια όλων των ομάδων. Αρα, το καλοκαίρι θα υπήρχε κίνδυνος να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα επειδή θα πραγματοποιούσαν αποχή όσοι δεν εξασφάλιζαν τηλεοπτική στέγη.
Ο Μαρινάκης έδειξε ότι βλέπει μπροστά. Εντόπισε το πρόβλημα και έδωσε λύση διαρκείας. Παράγοντες ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες, γέλασαν πολύ και με τον ισχυρισμό του Αλαφούζου ότι είναι «αόριστη η πρόταση Μαρινάκη, η δική μας (σ.σ. εννοεί και του Ηλιόπουλου) είναι χωρίς κηδεμονίες», όταν υποσχέθηκαν αλλά δεν δίνουν τα χρήματα.