Mε Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ στην επίθεση και Πιρόλα αριστερό μπακ στην Τούμπα! (photo)

Αντίστροφα μετράμε για τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των play-offs της Super League.
Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει πριν από λίγα λεπτά γνωστούς τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου, όντες έτοιμοι να «πνίξουν» από το πρώτο λεπτό τους Θεσσαλονικείς, οδηγώντας την ομάδα σε μία ακόμη μεγάλη νίκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου αποφάσισε να ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2, με τον Τζολάκη κάτω από την εστία των Πειραιωτών, με τους Κοστίνια, Μπιανκόν, Κάρμο και Πιρόλα να συμπληρώνουν την 4αδα της άμυνας.
Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γκαρθία, Έσε, με τους Τσικίνιο και Ροντινέι στα πλάγια, με δίδυμο στη επίθεση τους Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ.