Το δίλημμα για την κορυφή της επίθεσης

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει να πάρει το «διπλό» για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο 48ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του. Από την πλευρά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του για το αποψινό ματς, ωστόσο έχει να πάρει μία, όχι και τόσο εύκολη απόφαση.
Οι Ρομάν Γιάρεμτσουκ και Αγιούμπ Ελ Κααμπί διεκδικούν μια θέση στην 11άδα. Πριν λίγες εβδομάδες, θα υπήρχε μόνο μία απάντηση, αφού ο Μαροκινός φορ είναι ο άνθρωπος-γκολ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Ουκρανός επιθετικός, που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ελ Κααμπί, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που πήρε και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Ο Γιάρεμτσουκ φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος των ντέρμπι. Το έχει δείξει ήδη σε τρεις περιπτώσεις. Το έκανε αρχικά στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, με ένα τρομερό τέρμα στον πρώτο προημιτελικό με τους πράσινους, σουτάροντας κάτω από τα πόδια του Λοντίγκιν, ενώ ακολούθησε το πάρτι με την ΑΕΚ, στην εξάρα του πρώτου ημιτελικού, με δύο γκολ και μια ασίστ. Μάλιστα, τον είδαμε να κάνει πάταγο και στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δύο από τα τέσσερα γκολ του Θρύλου απέναντι στους πράσινους, στο 4-2 της πρεμιέρας των πλέι οφ.
Πλέον, μένει να δούμε ποιον σε ποιον θα δώσει φανέλα βασικού ο Μεντιλίμπαρ και ποιος θα έρθει από τον πάγκο, στο αποψινό ντέρμπι.