ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Τα έχει χαμένα ο Ηλιόπουλος και λέει πάλι το περίφημο «δέστε ζώνες»

Τα έχει χαμένα ο Ηλιόπουλος και λέει πάλι το περίφημο «δέστε ζώνες»
Τετάρτη, 2 Απριλίου 2025 - 10:02

Ο αγωνιστικός κατήφορος της ΑΕΚ δεν έχει τέλος και ο Μάριος Ηλιόπουλος προκειμένου να δείξει ότι ασχολείται ενεργά, μετά από σιωπή αρκετών εβδομάδων φρόντισε να επιστρέψει στην επικαιρότητα, μέσω του… μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, «χτύπησε» ξανά επαναλαμβάνοντας μια γνώριμη ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει τη μέρα της παρουσίασής του ως ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.

«Δέστε ζώνες και περιμένετε», απάντησε, συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την επόμενη μέρα της Ένωσης και ειδικότερα τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Να του θυμίσουμε μόνο, ότι το είπε στην παρουσίαση του, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για εκείνον και τη νέα του ομάδα, με τον Θρύλο να «ασελγεί» με τεσσάρες και εξάρες στο Ναό και να φεύγει νικητής από την OPAP Arena για το πρωτάθλημα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης