Όλα τα λεφτά, να σκοράρει νωρίς!

Ένα γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟ, στα πρώτα λεπτά του αγώνα, θα μπορούσε να είναι από ατόφιο χρυσάφι. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του, αφού η ομάδα του Ρούι Βιτόρια, τα βρίσκει πολύ σκούρα, όταν δέχεται γκολ νωρίς, στους αγώνες της.
Αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα μέσα στο 2025, εκτός έδρας, όπου πρέπει να επισημάνουμε πως δεν έχει κάνει και ακόμα διπλό, μετρώντας μόνο ισοπαλίες και ήττες, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Κόνφερενς Λιγκ.
Aξίζει να υπογραμμίσουμε πως ένα τέτοιο γκολ είχε πετύχει ο Ολυμπιακός και με τον Νταβίντ Κάρμο, στο 1-1 του πρωταθλήματος, στο 14ο λεπτό. Ωστόσο, ο ρέφερι Βίντσιτς και ο VAR, αποφάσισαν να αφήσουν με δέκα παίκτες τους Πειραιώτες, με την αποβολή του Κοστίνια και οι πράσινοι, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Από εκεί και πέρα, το τριφύλλι έφαγε γκολ από την Βίκινγκουρ στο 12΄ και τελικά ηττήθηκε με 2-1, δέχτηκε γκολ από την Λαμία στο 4΄ και έχασε 3-1, ενώ γκολ δέχτηκε στο 12΄ και από την Φιορεντίνα και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ!