ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Μόνιμος «τροφοδότης» των εθνικών ομάδων ο Ολυμπιακός!

Μόνιμος «τροφοδότης» των εθνικών ομάδων ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2025 - 19:46

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, ούτε και η τελευταία… Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ως εκ τούτου οι περισσότεροι παίκτες του βρίσκονται στις επιλογές των ομοσπονδιακών τους τεχνικών.

Κάτι το οποίο συνέβη και στις τελευταίες κλήσεις των εθνικών ομάδων με 15 παίκτες του Θρύλου να εξαργυρώνουν την παρουσία τους στον Ολυμπιακό κερδίζοντας μία θέση στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα στην αποστολή των εθνικών τους ομάδας έχουν κληθεί οι Τζολάκης (Ελλάδα), Ρέτσος (Ελλάδα), Μουζακίτης (Ελλάδα), Σταμένιτς (Νέα Ζηλανδια), Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία), Πιρόλα (Ιταλία Κ21), Μπρούνο (Νιγηρία), Πάλμα (Ονδούρα) και Κάρμο (Αγκόλα).

Από την λαμπρή Κ19 του Θρύλου και από την περσινή β’ ομάδα βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων οι Νίκος Μπότης, Σταύρος Πνευμονίδης και Αντώνης Παπακανέλλος. Βέβαια θα μπορούσε να βρισκόταν στην Εθνική Ανδρών και ο Μπάμπης Κωστούλας, αλλά αποκόμισε ένα πρόβλημα μικρό-τραυματισμού στο ματς με την Μπόντο και προφυλάχθηκε.

Επίσης, στην Εθνική Νέων θα βρίσκονται οι Βασίλης Καρκατσάλης, Σαράντος Βασιλακόπουλος και Χρίστος Φίλης.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί «τροφοδότη» των εθνικών ομάδων με 15 συνολικά παίκτες του να είναι διεθνείς, σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια. Φυσικά, θα μπορούσε να ήταν περισσότεροι οι παίκτες, αλλά ο Ελ Κααμπί είναι τραυματίας και δεν κλήθηκε από την Εθνική Μαρόκου, ενώ ο Ορτέγκα έμεινε εκτός τελικών κλήσεων της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Θρύλος κάνει διεθνείς τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι νιώθουν σίγουρα δικαίωση με το να πιάσουν Λιμάνι, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης