Παναθηναϊκός: Μία μπύρα και ένα σουβλάκι δώρο για το ματς με την Φιορεντίνα!

Απόγνωση, τρέλα και απελπισία! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στο προσκήνιο για τους... λάθους λόγους. Και όμως σε έναν αγώνα στην Ευρώπη με αντίπαλο την Φιορεντινά, δεν μπορούν να γεμίσουν το γήπεδο! Τι κάνουν για αυτό; Μα φυσικά προσφέρουν μία μπύρα και ένα σουβλάκι στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ!
Βεβαίως αστειευόμαστε, όμως μόνο αυτό δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Εκείνοι όμως δεν αστειεύονται. Μετά επικό κάζο, που υπέστη ο «πράσινος» θίασος στη Λαμία, όπου έμεινε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος για 15η φορά, η διοίκηση του ψάχνει τρόπους για να γεμίσουν το ΟΑΚΑ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, όσοι αγοράσουν εισιτήριο με Παναιτωλικό θα εξασφαλίσουν (για συγκεκριμένες θύρες) έκπτωση της τάξης του 20% για το ευρωπαϊκό ματς με τη Φιορεντίνα στις 6 Μαρτίου, στα πλαίσια της φάσης των «16» του Conference League.
Ας καλύψουν και τα έξοδα των εκδρομέων έτσι; Όμως μην ξεχάσουν να συγκριθούν ξανά με τον κόσμο του Θρύλου. Εκεί θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο.
Άντε, τυπώστε και νέα μπλουζάκια!