Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, αλλά...

Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, αλλά...
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 22:43

Ακόμα και κάποιος που δεν είχε παρακολουθήσει τα προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να καταλάβει τι θα συναντούσαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Τρίπολη. Πάντως, το... έργο το έχουν δει ξανά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του, οι οποίοι την «πάτησαν» ξανά.

Ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του μία ομάδα η οποία δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά για να «διαβάσει» σωστά το παιχνίδι του. Ήταν αναμενόμενο ότι ο Βάσκος προπονητής θα ανακατέψει την τράπουλα μετά τη Σουηδία. Στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν και παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά για ακόμα μία φορά δεν άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Δεν είναι κοινό μυστικό ότι οι Πειραιώτες τα βρίσκουν... μπαστούνια απέναντι σε κλειστές άμυνες. Για αυτό υπάρχει και αυτή η διαφορά σε Ευρώπη και Ελλάδα. Κανείς δεν εγγυάται ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει και άλλους βαθμούς. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Όμως, από εδώ και στο εξής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να δει τι μπορεί να κάνει για να βελτιώσει το παιχνίδι των παικτών του απέναντι σε ομάδες που κλείνονται και προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Ο Ολυμπιακός έχει καλό ρόστερ. Εάν δεν είχε καλό ρόστερ, αυτή τη στιγμή δεν θα είχε και δύο νίκες στην Ευρώπη. Χρειάζεται όμως να δουλέψει σκληρά και τη νοοτροπία που έχει στα ευρωπαϊκά ματς, να τη «μεταφέρει» και στο πρωτάθλημα. Είναι κρίμα να αδικεί τον εαυτό του και να χάνει βαθμούς, την ώρα που οι μεγάλοι του αντίπαλοι του άνοιγουν τον δρόμο προς την κορυφή.

Διαβάστε επίσης