Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι αριθμοί του Κοστίνια και ο νέος… Κίνι

 Οι αριθμοί του Κοστίνια και ο νέος… Κίνι
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 14:35

Στον αγώνα με την Μάλμε, οι αριθμοί δικαίωσαν τον Κοστίνια που μπορεί στα πρώτα ματς να μην προτιμήθηκε από τον Βάσκο προπονητή, αλλά αγώνα με τον αγώνα, κερδίζει όλο και πιο πολύ την εμπιστοσύνη του. Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος μπακ έκανε μια «μεστή» εμφάνιση με την Μάλμε και πέρα από το αμυντικό κομμάτι όπου είχε καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, πραγματοποίησε και κάποιες καλές κούρσες, που δε συνοδεύτηκαν όμως με τις καλύτερες δυνατές σέντρες.

Ήταν πάντως ένας παίκτης που ήθελε να βγει μπροστά και αυτό αποδεικνύει και το γεγονός πως σύμφωνα με το «whoscored», ήταν αυτός 34 με τις περισσότερες επαφές με τη μπάλα στο γήπεδο, σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό. Με 74 συνολικά στο «ταμείο» του. Εξάλλου η βαθμολογία του από το ίδιο μέσο ήταν 7,44. Κάτι ακόμα που φανερώνει τη δυναμική του Κοστίνια είναι και το γεγονός πως ήταν ο ποδοσφαιριστής (από το αρχικό σχήμα), που είχε και τη μεγαλύτερη ακρίβεια στο κομμάτι της πάσας.

Ο Κοστίνια είχε 82,1% επιτυχία στο «passing game» και αυτός που είχε ποσοστό άνω του 80% ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος. Στο 100% ήταν ο Ντάνι Γκαρθία, αλλά έπαιξε ως αλλαγή. Σημειώνεται πως έπαιξε και ως αριστερός μπακ, μετά τον τραυματισμό του Πιρόλα και θα μπορούσε να γίνει ένας νέος… Κίνι «κλείνοντας» τρύπες και στα δύο άκρα

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή στην Τρίπολη!

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στο γήπεδο του Αστέρα τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκοντας τις περισσότερες φορές τις λύσεις για τη νίκη.