Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πιθανό ντεμπούτο του Γιαζίτσι και η παράδοση του Μασούρα με Αστέρα!

Το πιθανό ντεμπούτο του Γιαζίτσι και η παράδοση του Μασούρα με Αστέρα!
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 12:12

Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου και ακόμα δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, μόνο στο φιλικό με τον Ατρόμητο όπου σκόραρε. Στο παιχνίδι με την Μάλμε, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, λόγω του ότι δεν βρίσκεται την Ευρωπαϊκή λίστα και έτσι έμεινε στην Αθήνα και είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τους Πειραιώτες για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο στην Τρίπολη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει ότι έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά και τον θέλει άμεσα στην ομάδα. Έτσι λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να δώσει στον Γιαζίτσι χρόνο συμμετοχής στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα, περιμένοντας να δείξει τα στοιχεία που διαθέτει ο διεθνής άσος και λείπουν από το παιχνίδι των Κυπελλούχων Ευρώπης.

Παράλληλα, o Γιώργος Μασούρας έχει χτίσει μία καλή παράδοση και θέλει να την συνεχίσει κόντρα στους Αρκάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο «Μάσου» έχει βρει δίχτυα 7 φορές και όποτε σκοράρει ο Ολυμπιακός νικάει.

Θυμίζουμε τα ματς που έχει σκοράρει ο Μασούρας:

15/12/19: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-5 (2 γκολ)

18/9/20: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0 (2 γκολ)

2/3/22: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (2 γκολ)

28/12/22: Ολυμπιακός-Αστέρας 5-0 (1 γκολ)

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή στην Τρίπολη!

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή στην Τρίπολη!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στο γήπεδο του Αστέρα τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει τον πρώτο λόγο, βρίσκοντας τις περισσότερες φορές τις λύσεις για τη νίκη.

Sold out στην Τρίπολη

Sold out στην Τρίπολη

Η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό.