Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η πρώτη φορά χωρίς Ορτέγκα και τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ

Η πρώτη φορά χωρίς Ορτέγκα και τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 10:49
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το παιχνίδι στην Τρίπολη αποτελεί άλλο ένα μικρό διαγώνισμα για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού στο κυνήγι του τίτλου. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην Τρίπολη έχοντας την κόπωση του αγώνα και του ταξιδιού στην Σουηδία, ενώ είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν απουσίες κι αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει έναν δύσκολο γρίφο να λύσει. Για πρώτη φορά φέτος δεν θα είναι διαθέσιμος ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος είναι τραυματίας από το ματς με την Μάλμε και θα είναι απόψε εκτός. Ο Αργεντινός μπακ ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια πλην του αυτό με τον Ατρόμητο που μπήκε ως αλλαγή, τραβώντας το… κουπί από την αρχή της σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να καλύψει το κενό του, με τον Αποστολόπουλο, ή να μεταφέρει τον Κοστίνια στο αριστερό άκρο, όπερ που σημαίνει ότι ο Ροντινέι θα επιστρέψει στην φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, η πιθανή ενδεκάδα είναι Τζολάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Εσε, Τσικίνιο, Στάμενιτς, Ζέλσον, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Θυμίζουμε ο Γιαζίτζι από την άλλη που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Sold out στην Τρίπολη

Sold out στην Τρίπολη

Η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό.