Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προσέχει για να έχει με τον Μουζακίτη ο Μεντιλίμπαρ

Προσέχει για να έχει με τον Μουζακίτη ο Μεντιλίμπαρ
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 19:32
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το είχαμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, ότι ο Μεντιλίμπαρ προσέχει για να έχει με τους παίκτες του. Το υπενθυμίζουμε και τώρα που κύλησε κι άλλο νερό στον αγωνιστικό... μύλο του Χρήστου Μουζακίτη. Ο νεαρός είναι ένας εκ των παικτών με τη μεγαλύτερη επιβάρυνση απ' όλους όσοι είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα.

Γι' αυτό και ο «Μέντι» αποφάσισε να του δώσει μια ανάσα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν ο διεθνής χαφ του Θρύλου με την Εθνική Ελπίδων, ταξίδευε στην Τρίπολη και αγωνίζονταν απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης θα επιβαρύνονταν ακόμα περισσότερο και το... ντεπόζιτό του θα είχε λιγότερο «καύσιμο» ενόψει της συνέχειας και ίσως να έβγαζε πρόβλημα τραυματισμού του και γι’αυτό επιλέχθηκε να μην δώσει το παρών στο αυριανό ματς. Άλλωστε υπάρχει πληθώρα επιλογών για τον αντικαταστάτη, με τους Στάμενιτς, Ολιβέιρα και Γκαρθία να διεκδικούν μία θέση στο σχήμα.

Να θυμίσουμε ότι ο 17χρονος μέσος από το ματς με τον Ατρόμητο μέχρι τώρα έχει το απόλυτο ως τώρα, με πολύ χρόνο, στη Super League (266 λεπτά), αλλά και στα δύο σημαντικά ματς Europa League (168 λεπτά) και στην εξίσωση προσθέστε και τα 125 λεπτά (και τα ταξίδια) με την Εθνική Eλπίδων στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος. Άρα το να πάρει ανάσες τώρα ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο ώστε να συνεχίσει να είναι ο «Μούζα» που βλέπουμε ως τώρα και το βασικό να μην… καεί που λέμε.

Διαβάστε επίσης