Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κλείστε τους τα σύνορα, ξεφτιλίζουν την χώρα! (videos)

Κλείστε τους τα σύνορα, ξεφτιλίζουν την χώρα! (videos)
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 18:25

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε για άλλη μια φορά στην Ευρώπη, καθώς «έφαγε» -στο... ρελαντί- «τεσσάρα» (1-4) από τη δεύτερη ενδεκάδα της Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του Conference League (ναι, της διοργάνωσης που κατέκτησε ο Ολυμπιακός).

Πριν από την έναρξη του ματς, ο κόσμος των «πράσινων» επιτέθηκε στους Λονδρέζους, κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι οπαδοί του ΠΑΟ πετούσαν μπουκάλια σε αυτούς της Τσέλσι, που απλά τραγουδούσαν συνθήματα. Με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται εκεί και να μην αφήνουν την κατάσταση να ξεφύγει…

Επίσης, τα καφριλίκια δεν σταμάτησαν εκεί, οι οπαδοί του ΠΑΟ, με την ανοχή των δυνάμεων της Αστυνομίας και της προστασίας του γηπέδου, σουλατσάρανε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ και έκαναν χειρονομίες με τα χέρια τους και με κοντάρια κλπ. Αποδεικνύοντας πόσο ΝΑΝΟΙ είναι για μία ακόμα φορά. Ξεφτιλίζουν την Ελλάδα, διαφημίζοντας την χώρα για τους λάθος λόγους. Καλύτερα ας παίζουν στο πρωτάθλημα, γιατί εκτός συνόρων ξεφτιλίζονται εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ. έγιναν 8 συλλήψεις.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης