Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Mπακούλας περιμένει την ευκαιρία του

O Mπακούλας περιμένει την ευκαιρία του
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 14:20

Μετά τη Μάλμε, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Αρχικά, ο Θρύλος θα δώσει μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την Superleague. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Καλλιθέα για το Κύπελλο, ενώ οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στο Καραϊσκάκη στις 2 Νοεμβρίου για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχεδιάζει τα πλάνα του για τα επόμενα ματς και είναι εκείνος, φυσικά, που θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν περισσότερο και ποιοι θα πάρουν «ανάσες», αφού μετά τον αγώνα με την ομάδα των Σερρών, ακολουθούν ματς με Ρέιντζερς, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Βάσκος θέλει όλους τους παίκτες του έτοιμους να βοηθήσουν ενώ στα σχέδιά του βρίσκεται και ένα ακόμα... διαμάντι, ο Θεοφάνης Μπακούλας.

Ο νεαρός χαφ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του με την Ελπίδων, αλλά και με την Κ19 του Θρύλου και περιμένει την ευκαιρία του υπομονετικά, για να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, όπως οι Κωστούλας και Μουζακίτης. Το ενδεχόμενο να παίξει σε κάποιο από τους επόμενους αγώνες των Πειραιωτών είναι αρκετά πιθανό. Ο 19χρονος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος πατάει περισσότερο περιοχή, σκοράρει και είναι εύστοχος στις μεταβιβάσεις του.

Διαβάστε επίσης