Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τρέλανε τους Σουηδούς ο Θρύλος!

Τρέλανε τους Σουηδούς ο Θρύλος!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 12:22

Τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη για την Μάλμε, μετά από αυτές από Σπάρτα Πράγας και Ρέιντζερς. Τώρα ήταν η σειρά του Ολυμπιακού και αυτό προφανώς δεν… άρεσε στους Σουηδούς και τα ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της η «Sydsvenskan» υπογράμμισε πως: «Η Μάλμε υπέστη μια… βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν είμαστε αρκετά αποφασιστικοί», ενώ κάνει και αναφορά στα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη διαδρομή προς το γήπεδο και αναφέρει την «καυτή» ατμόσφαιρα των φίλων του θρύλου, γράφοντας: «Δυο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Europa League μεταξύ της Μάλμε και του Ολυμπιακού, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ενώ κατευθύνονταν προς το στάδιο Eleda άναψαν πολλά καπνογόνα. Σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση στην πόλη παρέμεινε ήρεμη».

Από εκεί και πέρα, για «βαριά ήττα» της Μάλμε από τον Ολυμπιακό έκανε λόγο η Aftonbladet, ενώ η Expressen αναφέρει χωρίς… λεπτομέρειες πως: «Η Μάλμε ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Europa League». «Η Μάλμε δεν κατάφερε να σκοράρει στο Europa League – Ο Ελ Κααμπί αποφάσισε για τον Ολυμπιακό» έγραψε με τη σειρά του το Fotbollskanalen και για τον ιστότοπο Svenskafans.com ήρθε η αναφορά: «Η Μάλμε δεν σκόραρε και υπέστη άλλη μία ήττα».

Διαβάστε επίσης