Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Όπως στη Μάλμε έτσι και στην Τρίπολη

Όπως στη Μάλμε έτσι και στην Τρίπολη
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 10:30

Ο Θρύλος τα έκανε όλα σωστά απέναντι στη Μάλμε και πήρε μία ακόμα σπουδαία νίκη στο Europa League, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και έδειξαν ότι με αυτή την εικόνα δεν μπορούν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ο χρόνος κυλάει ήδη αντίστροφα και ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα μετά από ταξίδι.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του πηγαίνουν στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα (27/10, 17:00), την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Βάσκος προπονητής θέλει να δει τους «ερυθρόλευκους» να αγωνιστούν με την ίδια νοοτροπία και σε αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Ο Θρύλος την... πάτησε δύο φορές. Πλέον έχει μάθει και δεν θέλει να πετάξει άλλους βαθμούς στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να βρεθούν εκεί που ανήκουν. Για να γίνει αυτό όμως, άπαντες θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι και να τα δίνουν όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Διαβάστε επίσης