Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι εμφανίσεις του Τζολάκη δεν περνούν απαρατήρητες

Οι εμφανίσεις του Τζολάκη δεν περνούν απαρατήρητες
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 19:26

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει μάθει πως να παρουσιάζεται σταθερός στην άμυνά του. Κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό αφού από εκεί ξεκινάνε όλα. Οι Πειραιώτες δεν έχουν δεχτεί κανένα γκολ σε δύο διαδοχικά ματς στο Europa League (Μπράγκα, Μάλμε) και για αυτό παίζουν ρόλο και οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο οποίος διανύει ακόμα μία πολύ καλή σεζόν.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει βρεθεί σε ετοιμότητα όποτε έχει χρειαστεί, ενώ έχει κάνει και σημαντικές επεμβάσεις, κρατώντας το «μηδέν». Οι εμφανίσεις του δεν μπορούν και δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες. Με νεαρό κίπερ κάτω από τα δοκάρια του, ο Ολυμπιακός μπορεί να νιώθει σιγουριά, αλλά και τυχερός, αφού έχει έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στη διάθεση του και για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, ο Τζολάκης δεν δέχτηκε γκολ ουτε στα ματς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, στα οποία εμφανίστηκε σίγουρος.

Είναι στο χέρι του Έλληνα τερματοφύλακα να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν είναι λίγο στα 21 του να αγωνίζεται ως βασικός στην πρώτη ομάδα του Θρύλου. Όμως, ο ίδιος δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος και να συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης