Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με την ίδια νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι!

Με την ίδια νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 17:47

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Το βράδυ της Πέμπτης (24/10) ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα σωστά στην έδρα της Μάλμε. Οι Πειραιώτες μπήκαν στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, με σκοπό να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να μην επιτρέψουν στους Σουηδούς να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα απέναντι στους κατόχους του Conference League.

Η Μάλμε δεν είναι τυχαία ομάδα. Πρόκειται για ένα «καλοκουρδισμένο» σύνολο, το οποίο κυριαρχεί πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα Σουηδίας και μπορεί να κάνει τη «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντιπάλων και οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά το πλάνο.

Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το 100% και δεν υπήρξε ούτε ένας «ερυθρόλευκος» που να έκανε κακή εμφάνιση. Πρωταγωνιστές των Πειραιωτών ήταν οι Ρέτσος, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, όμως υπήρξαν και άλλοι που ξεχώρισαν, όπως ο Κοστίνια που έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι γνωστή πλέον. Ο Θρύλος δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα. Το ζητούμενο, για τους «ερυθρόλευκους», είναι να μπορέσουν να έχουν την ίδια νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι. Κάθε αντίπαλος θέλει να κερδίσει τους κατόχους του Conference League. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους παιχνίδια-παγίδες, όπως αυτό στην Τρίπολη την Κυριακή (27/10) για τη Super League. Εάν οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ συνεχίσουν έτσι, τότε δύσκολα θα πετάξουν ξανά βαθμούς, όπως στα ματς με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι πως ο Ολυμπιακός έδειξε στη Σουηδία ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο μπορεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους τους. Στα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας, ο Θρύλος θα πάει για να τα σηκώσει όλα. Όλα είναι στο χέρι των παικτών της ομάδας. Τα καλύτερα έρχονται και οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι για να πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες με τον κόσμο, που πάντα βρίσκεται δίπλα και δεν σταματάει να στηρίζει.

Διαβάστε επίσης