Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ζέλσον από άλλο... πλανήτη, η καλύτερή του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό!

Ζέλσον από άλλο... πλανήτη, η καλύτερή του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 11:32
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ζέλσον Mάρτινς είναι σε σούπερ φόρμα και φέτος θα αποτελέσει και ένα έξτρα «όπλο» για τον Ολυμπιακό, στην Ευρώπη. Θα είναι μια… κανονικότατη μεταγραφή ο Πορτογάλος και η αριστερή πλευρά των «ερυθρόλευκων», θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά.

O Ζέλσον διαθέτει τεράστια ποιότητα και ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του «Μέντι» για τα «φτερά» του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος τεχνικός του Θρύλου, μάλιστα, δούλεψε πολύ με τον Πορτογάλο άσο στην καλοκαιρινή προετοιμασία, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο πνευματικό, στο οποίο στάθηκε ιδιαίτερα και έριξε μεγάλη βαρύτητα.

Tο αποτέλεσμα; Η μαγική εμφάνιση στο Μάλμε που «τρέλανε» όλους και ξεκλείδωσε το δεύτερο τρίποντο στην Ευρώπη. Στο 10ο λεπτό του αγώνα βρέθηκε μια... ανάσα από το να σκοράρει όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι, μετά το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Όμως, στο 30ο λεπτό του αγώνα τα έκανε όλα τέλεια θυμίζοντας τον Ζέλσον Μαρτίνς που αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στην Εθνική Πορτογαλίας, όπου έκανε πράγματα και θαύματα. Χθες, ξεκίνησε να «χορεύει» τους αντιπάλους του από τα αριστερά, ξεκικόντας πίσω από το κέντρο, έδωσε την μπάλα στον Ελ Κααμπί και εκείνος διαμόρφωσε το 1-0 του ημιχρόνου.

Ο Ζέλσον είναι καλά, με ανεβασμένο ηθικό, δικαιώνει απόλυτα τον Μεντιλίμπαρ και δείχνει πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει τους Κυπελλούχους Ευρώπης, την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων.

Διαβάστε επίσης