Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Είναι ο Ολυμπιακός και πάει να τους τρελάνει όλους!

Είναι ο Ολυμπιακός και πάει να τους τρελάνει όλους!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 09:28
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μοναδικός άξιος εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου μας εκεί έξω… Ο μόνος που μπορεί να λέγεται Ευρωπαίος, από αυτό το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο κάθε φορά που οποιοσδήποτε άλλος περνάει τα σύνορα, διασύρεται.

Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Μόνο. Είναι σαν… χάος, η διαφορά που χωρίζει τη Νο1 δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κυπελλούχος Ευρώπης έδειξε ότι είναι εδώ και πήρε αυτό που έπρεπε μέσα στην έδρα της Μάλμε, παραδίδοντας ένα μάθημα πως γίνεται στους απέναντι. Το να κερδίζεις αλλά και να προσφέρεις και θέαμα. Ο Ολυμπιακός το έκανε με απόλυτη επιτυχία κόντρα σε μία πιο έτοιμη ομάδα.

Η Μάλμε είναι επιθετική στην έδρα της και πάντα βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της. Ο Ολυμπιακός ωστόσο ήταν υποδειγματικός και «κέντησε» με την παρουσία του στην κάνοντας τo «Eleda Stadion» να μοιάζει με την δική του έδρα.

Ωστόσο είναι νωρίς ακόμα να ειπωθεί κάτι με ασφάλεια για το αν θα καταφέρει αυτός ο Ολυμπιακός να φτάσει μέχρι τον τελικό του Μπιλμπάο.

Στίγμα ωστόσο έχουμε πάρει ολοκάθαρα. Η κατάκτηση του Conference League όχι μόνο έχει απελευθερώσει πνευματικά τους περισσότερους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τεράστια σιγουριά στις κινήσεις τους ειδικά όταν παίζουν στην Ευρώπη!

Ο Θρύλος του Μεντιλίμπαρ, όσο περνάει ο καιρός να εξελίσσει ολοένα και περισσότερο την ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο, με κάθε παίκτη που ρίχνεται στη «μάχη». Υπήρξαν στιγμές, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στις οποίες οι ποδοσφαιριστές της Μάλμε... δεινοπαθούσαν για να «βγάλουν» την μπάλα από την περιοχή τους.

Η πίεση... μέχρι θανάτου στον αντίπαλο από τη δική του περιοχή, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητα στις αντεπιθέσεις και ακατάπαυστο τρέξιμο παντού. Στοιχεία που είναι ξεκάθαρα πλέον σε όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών και τα οποία δημιουργούν τεράστια προσμονή για τη σεζόν που έρχεται.

Πλέον, ήδη μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή εκτός έδρας, με σκοπό να μην την ξαναπατήσει κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος και πετάξει κι άλλους βαθμούς. Πρώτος στόχος των Πειραιωτών στην ιστορική σεζόν 2024-25 για τα 100 χρόνια του Σύλλογου είναι το πρωτάθλημα πως και το απαίτησε και ο κόσμος. Το διακύβευμα είναι μεγάλο για ολόκληρο τον Οργανισμό και οι νίκες στην επαρχία είναι αυτές που φέρνουν τα πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης