Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η πιο βαριά φανέλα, το μαεστρικό κοουτσάρισμα και η συνέχεια!

Η πιο βαριά φανέλα, το μαεστρικό κοουτσάρισμα και η συνέχεια!
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 01:13
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με τα κακά αποτελέσματα, πολλοί βιάστηκαν να πιάσουν το πληκτρολόγιο τους και να χλευάσουν τον Ολυμπιακό. Νόμιζαν, ότι θα «ρίξουν» τον Θρύλο και ότι θα σπείρουν τη διχόνοια στον κόσμο του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Δυστυχώς για αυτούς, έπεσαν έξω, τελείως έξω.

Ο Ολυμπιακός δεν έπεσε. Δεν θα πέσει ποτέ, άλλωστε. Ο Θρύλος συσπειρώθηκε, έγινε με τον κόσμο του μια «γροθιά» και τρομάζει ήδη τους αντιπάλους του. Οι Πειραιώτες αδίκησαν τον εαυτό τους πολλές φορές μέσα στην φετινή σεζόν, αλλά είναι πάλι είναι... εδώ. Δεν είναι απλά ένα ακόμα ευρωπαϊκό διπλό για τον Ολυμπιακό, ήταν κάτι παραπάνω. Πήρε ψυχολογία και έδειξε χαρακτήρα, αλλάζοντας ριζικά το κλίμα μετά την «γκέλα» με τον Λεβαδειακό.

Οι Πειραιώτες απέδειξαν μέσα στην έδρα της Μάλμε ότι πλέον διαθέτουν την αύρα μιας ομάδας που έχει προσθέσει ευρωπαϊκό τρόπαιο στη συλλογή της και σε οποιδήποτε γήπεδο της Ευρώπης κι αν παίζουν όλα θα είναι πιο ιδιαίτερα και πιο δύσκολα για τους αντιπάλους τους.

Το κόλλησε ο killer Ελ Κααμπί, που θα μπορούσε να βάλει σε διαστάσεις θριάμβου, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Παρόλα αυτά έδειξε γιατί ο «Μέντι» τον ήθελε σαν τρελός και φέτος στην ομάδα. Πέραν του γκολ και του κερδισμένου πέναλτι, έδωσε «μάχες» μπροστά, έτρεξε πολύ και αποδείχθηκε πολύτιμος ξανά. Τρομερός επίσης ήταν ο Ζέλσον Μαρτίνς που «χόρεψε» τους αντίπαλους αμυντικούς με τις ντρίμπλες του, προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα στους Σουηδούς, βγάζοντας μία μαγική ασίστ μετά από ένα σλάλομ, ενώ είχε και δοκάρι, κάνοντας πράξη τα λεγόμενα του στην συνέντευξη τύπου που ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του να φύγει νικήτρια από το «Eleda Stadion».

Εξαιρετικό στήσιμο ο Μέντι, λεπτομερής προετοιμασία αγώνα και τακτική οξυδέρκεια, ήρθε το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό διπλό, αντέχοντας κόντρα και στις ατυχίες που προέκυψαν κατά την διάρκεια του ματς, με τους τραυματισμούς των Ορτέγκα και Πιρόλα.

Τα κατάφερε περίφημα, με εξαιρετική εμφάνιση, φτάνοντας τους έξι βαθμούς σε τρία ματς της League Phase του Europa League και πλέον κυνηγάει την απευθείας πρόκριση στους «16», μέσω της πρώτης οκτάδας. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ, δεν υπάρχει ταβάνι, αν είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στον στόχο του όλα μπορεί να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης